Over ons

Met TuesdaySurveys maak je snel en eenvoudig effectieve surveys. We ondersteunen dat met slimme tools, heldere instructies en een overzichtelijke vraagbaak.

TuesdaySurveys

Met onze opdrachtgevers bouwen we samen aan de doorontwikkeling van TuesdaySurveys. Wil je zelf bijdragen aan TuesdaySurveys of heb je ideeën voor verbeteringen of aanvullingen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Vitaal, krachtig en op innovatie gericht

We zijn een op kwaliteit en innovatie gericht technologiebedrijf, gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met TuesdaySurveys willen we een bijdrage leveren aan het vereenvoudigen en verbeteren van het proces om te komen tot effectieve surveys.
We streven in meerdere opzichten naar duurzaamheid. We zijn voor duurzame relaties, zowel met onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. We proberen de negatieve gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu te beperken.

Tuesday Multimedia

TuesdaySurveys is een onderdeel van Tuesday Multimedia. Tuesday levert innovatieve technologische oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn, cultuur en diverse overheden door heel Nederland.

We zijn een full service bureau dat sinds 1995 is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van internet en applicatieontwikkeling. De oplossingen worden breed toegepast, zijn meestal meertalig beschikbaar en voldoen aan de laatste standaarden. Meer dan 100 klanten maken inmiddels gebruik van de oplossingen van Tuesday Multimedia. Enkele bekende klanten van Tuesday zijn Wecare Medical, Provincie Noord-Holland, Utrechtzorg, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Gemeente Haarlemmermeer en Werkeninzorgenwelzijn.

Tuesday Multimedia
Vivaldistraat 6
5216 EL 's-Hertogenbosch
073 - 624 00 50
info@tuesday.nl
www.tuesday.nl

KvK.: 16067598