Steeds minder contante betalingen

Door het coronavirus zijn Nederlanders nog minder contant gaan betalen. De toekomst van afrekenen: van NFC tot gezichtscan. Hoe gaan consumenten in de toekomst afrekenen? Een goed survey geeft inzicht in de wensen van jouw doelgroep.

Contactloos betalen

Nederlanders hadden al steeds minder contant geld op zak en die trend is door corona versterkt. Voor ondernemers en organisaties met kassa-systemen is het zaak om alternatieven voorhanden te hebben.

Het betalen met de pinpas, en dan met name contactloos betalen, dus zonder de kaart in het pinapparaat te moeten steken, is bezig met een onstuitbare opmars.
Betalen met je smartphone als ‘betaalpas’ werkt op dezelfde manier als contactloos betalen en wint snel terrein (ondertussen in gebruik door 13% van de consumenten).
En sinds het begin van de pandemie is de QR-code niet meer weg te denken uit de winkelstraat, bars en restaurants. Na het scannen wordt je meteen doorgestuurd naar iDeal of een betaalapp op je telefoon, zonder dat je ingewikkeld moet inloggen, codes in moet voeren of moet bevestigen.
Er wordt ook al gekeken naar betalen met zogenaamde NFC (Near Field Communication) chips en ApplePay, waarmee contactloos betalen mogelijk is. Ondertussen zijn er in het buitenland zelfs al experimenten gaande om te gaan betalen via een gezichtscan.

De krachtige tools van TuesdaySurveys zorgen daarna voor een perfecte automatische distributie van het survey.

Weet jij als ondernemer of organisatie welk alternatief jouw klanten het liefste willen gaan gebruiken na corona? Met TuesdaySurveys zet je eenvoudig een survey op, plaats dit in je website of koppelt bijvoorbeeld jouw klantenbestand aan jouw survey. De krachtige tools van TuesdaySurveys zorgen daarna voor een perfecte automatische distributie van het survey en vertalen de antwoorden naar heldere rapportages.
Ook als je hulp nodig hebt bij het opzetten, vormgeven of analyseren van je surveys zijn de specialisten van TuesdaySurveys je graag van dienst.

Meer weten? Bel ons op 073 – 624 00 50 óf stuur een mail naar info@tuesdaysurveys.nl